Τιρκουάζ το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Τιρκουάζ το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Τιρκουάζ το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Μιας και το καλοκαίρι έρχεται, θέλετε και εσείς να αλλάξετε το σπίτι σας με καλοκαιρινές αποχρώσεις; Τότε το τιρκουάζ είναι το χρώμα που αναζητάτε. Είναι ένα χρώμα που σε πολλούς από εσάς, θυμίζει καλοκαίρι αρκεί να το χρησιμοποιήσετε με τον σωστό τρόπο. Οι πολλές αποχρώσεις του, μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα χρώματα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους τύπους διακόσμησης. Μιας και το τιρκουάζ είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού ας δούμε κάποιες ιδέες διακόσμησης.

tirkouaz-xroma-1

Ένας συνδυασμός για ρετρό αποτελέσματα, είναι το τιρκουαζ μαζί με παστέλ αποχρώσεις. Ένα εκρού, ένα ελαφρύ ροζ, ένα πράσινο της μέντας σε συνδυασμό με το τιρκούαζ θα δώσουν ένα ρομαντικό αποτέλεσμα.

tirkouaz-xroma-2

Εάν έχετε επιλέξει πιο μίνιμαλ διακόσμηση, τότε το τυρκουάζ θα δώσει μία κομψότητα στον χώρος. Ο συνδυασμός του ανθρακί, του μαύρου, του καφέ μαζί με το ανθρακί είναι αυτό που ζητάτε, ιδικά εάν είστε εργένης!

tirkouaz-xroma-3

Εάν ο χώρος σας είναι ασπρόμαυρος, τότε οι τιρκουάζ λεπτομέρειες θα δώσουν στον χώρο σας αρμονία. Διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια, βάζα, ακόμα και κάποιος τοίχος τιρκουάζ θα αναζωογονήσουν τον χώρο σας.

tirkouaz-xroma-4

Δεν θέλετε μεγάλη ένταση στο χώρο σας; Τότε ο συνδυασμός του τυρκουάζ και του λευκού είναι αυτό που επιθυμείτε. Το τιρκουάζ θα δώσει την έντονη διάθεση που θέλει ο χώρος σας και το λευκό θα δώσει την ζεστασιά. Έτσι ο χώρος σας θα φαίνεται πιο μεγάλος και πιο φωτεινός.

tirkouaz-xroma-5

Τιρκουαζ με χρυσό; Και όμως τολμήστε το, για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι πιο κλασσικός συνδυασμός και θα δώσει μία αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας.

tirkouaz-xroma-6

Εάν πάλι λατρεύετε το τιρκουαζ σαν χρώμα και σας θυμίζει θάλασσα. Τότε βάλτε το και στο μπάνιο σας, δίνοντας μία αίσθηση δροσιάς.
πηγή
 

  Categories: