Τι σεντόνια να επιλέξω το καλοκαίρι;

Τι σεντόνια να επιλέξω το καλοκαίρι;

Τι σεντόνια να επιλέξω το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι έρχεται, και φέρνει μαζί του ήλιο, ζεστές μέρες καθώς και ζεστές νύχτες. Οι περισσότεροι από εμάς δεν αντέχουμε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Ξεχάστε τις δύσκολες νύχτες που ξυπνάτε ιδρωμένοι από την υπερβολική ζέστη. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε κάποιες έξυπνες και εύκολες συμβουλές, που θα χαρίσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης στο κρεβάτι σας! Κύριο λόγο έχουν τα σεντόνια σας!

ti-sentonia-na-epilexo-to-kalokairi-3

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή σεντονιών έχει η ποιότητα. Τα σεντονια από 100% βαμβάκι και 100% βαμβακοσατέν επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, εμποδίζοντας τον ιδρώτα να δημιουργεί υγρασία στην επιφάνεια του σεντονιού. Κρατάνε το σώμα μας λοιπόν, στεγνό και δροσερό.

ti-sentonia-na-epilexo-to-kalokairi-1

Σημαντικό ρόλο για την επιλογή σεντονιών τους καλοκαιρινούς μήνες έχει η πυκνότητα του σεντονιού. Είναι γνωστό ότι, όσο πιο πυκνό είναι ένα σεντόνι τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του, και η αντοχή του στον χρόνο. Όμως τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό δεν ισχύει. Το καλοκαίρι σας προτείνουμε να επιλέγετε λεπτά σεντόνια, τα οποία είναι πολύ πιο απαλά και επιτρέπουν στο μέγιστο την κυκλοφορία του αέρα.

ti-sentonia-na-epilexo-to-kalokairi

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι το χρώμα. Το καλοκαίρι τα ανοιχτόχρωμα σεντόνια έχουν την τιμητική τους, και αυτό επειδή δεν απορροφούν θερμότητα. Άλλος ένα λόγος είναι ότι το χρώμα δεν φθείρεται το ίδιο εύκολα με τα σκουρόχρωμα σεντονια.

Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας βοήθησαν και να σας φάνηκαν εξίσου χρήσιμες. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να επιλέξετε τα σεντονια που σας αρέσουν.
πηγή

  Categories: