Ριχτάρια καναπέ

Ριχτάρια καναπέ

Ριχτάρια καναπέ

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο σαλόνι σας; Τότε εμείς σας έχουμε μια εύκολη, γρήγορη και πολύ οικονομική λύση. ΡΙΧΤΑΡΙ! Και ναι τα ριχτάρια καναπέ έχουν πολλαπλές χρήσεις!!! Το να αντικαταστήσετε το παλιό σας καθιστικό με ένα καινούργιο καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, χρονοβόρο αλλά και πολύ δαπανηρό. Όποτε με ένα ριχτάρι μπορείτε να διακοσμήσετε να ανανεώσετε, αλλά και να προστατεύσετε το σαλόνι σας!

 

rixtaria-kanape-2

Το βασικότερο απ’ όλα είναι ότι με τα ριχτάρια η διακόσμηση σαλονιού θα γίνει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά δίνοντας μια φρέσκια όψη. Διαλέγοντας ένα ριχτάρι με ένα έντονο χρώμα και σχέδιο τότε το σαλόνι σας θα αποκτήσει μία πιο ζεστή νότα που θα αγκαλιάσει όλα τα σημεία του σπιτιού. Επιλέγοντας ένα μοντέρνο γεωμετρικό σχέδιο ή ένα εμπριμέ σχέδιο τότε θα δώσετε στον σαλόνι σας μία πιο κομψή και elegant εικόνα. Ενώ επιλέγοντας κλασσικά μονόχρωμα ριχτάρια σε γκρι, μπεζ, μπορντό αποχρώσεις, ανάλογα με το τι σας αρέσει τότε θα δώσετε μια διαφορετική διακόσμηση στο σαλόνι σας χαρίζοντας μια ιδιαίτερη λάμψη.

 

rixtaria-kanape-3

 

Μην ξεχνάτε πως τα ριχτάρια καναπέ είναι θαυματουργά!!!! Ο λόγος είναι πολύ απλός, ένα ριχτάρι θα προστατεύσει τον αγαπημένο σας καναπέ από τις φυσικές φθορές αλλά και την σκόνη και τους λεκέδες. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε πάντα έναν καναπέ σαν καινούργιο! Ακόμα και στον γωνιακό καναπέ σας μπορείτε να τοποθετήσετε 2 τεμάχια ανάλογα με τις διαστάσεις του, και έτσι προστατεύετε και αυτός! Εκτός όμως από τον καναπέ μπορείτε να προστατεύσετε και την πολυθρόνας σας αφού υπάρχουν και σε πιο μικρές διαστάσεις. Και θα σας λύσουν τα χέρια αφού τα περισσότερα πλένονται και στο πλυντήριο.

 

rixtaria-kanape-4

 

Επίσης κάτι ακόμα, τα ριχτάρια καναπέ έχουν διάφορες συνθέσεις, με αποτέλεσμα να χωρίζονται σε καλοκαιρινά και σε πιο ‘χοντρά’ χειμωνιάτικα. Ένα χειμωνιάτικο ριχτάρι έχει ζεστή και πυκνή ύφανση την Chenille με αποτέλεσμα να σας κρατάει ζεστούς!!! Ενώ τα βαμβακερά ριχτάρια έχουν πιο αραιή και πιο λεπτή ύφανση με αποτέλεσμα να αφήνουν το δέρμα να αναπνέει χωρίς να σας ζεσταίνουν τις καλοκαιρινές μέρες!

 

Tip: Η δική μας ερευνά αγοράς μας οδήγησε στο ηλεκτρονικό κατάστημα  Amara home ( www.amara.gr ) όπου βρήκαμε τις πιο φθηνές τιμές σε Ριχτάρια Das Home, Greenwitch Polo και σε άλλα Brand.