Προστατευτικό κάλυμμα στρώματος!

Προστατευτικό κάλυμμα στρώματος!

Προστατευτικό κάλυμμα στρώματος!

 

Κάθε φορά που θέλουμε να αγοράσουμε ένα στρώμα είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θέλουμε ένα στρώμα να καλύπτει τις ανάγκες μας. Έτσι όπως προσέχουμε στην αγορά του στρώματος, έτσι πρέπει να το προσέχουμε και μετά. Η καθημερινή φθορά η υγρασία η κάποιος λεκές είναι πράγματα που κάποιες φορές δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Όμως με ένα, προστατευτικό κάλυμμα στρώματος μπορούμε να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής του στρώματος μας.

prostateutiko-kallyma-stromatos

Ένα κάλυμμα αδιάβροχο με πετσετέ επιφάνεια, μπορεί να προστατέψει στο μέγιστο το στρώμα σας. Εμποδίζει σκόνη, ακάρεα και νεκρά κύτταρα να εισβάλουν στο στρώμα σας. Η υγρασία καθώς και οι λεκέδες στο στρώμα έχουν γίνει παρελθόν. Το προστατευτικό κάλυμμα στρώματος προστατεύει το στρώμα και από την υγρασία που έχει ο χώρος ή από την υγρασία που εκβάλει το ανθρώπινο σώμα.  Ένα από τα πλεονεκτήματα του καλύμματος είναι ότι δίνει την αίσθηση της απαλότητας χωρίς να αφήνει το σεντόνι να μετατοπιστεί από την θέση του. Επίσης η πλύση ενός πετσετέ αδιάβροχου καλύμματος είναι πολύ εύκολη, αφόυ πλένεται σε χαμηλούς βαθμούς μαζί με τα σεντόνια σας!

prostateutiko-kalymma-stromatos-petsete

Ένα κάλυμμα αδιάβροχο, πετσετέ είναι απαραίτητο και για το βρεφικό-παιδικό δωμάτιο. Χαρίστε έναν μοναδικό και απαλό ύπνο σε εσάς και τα μικρά σας, χωρίς νυχτερινούς μπελάδες. Επιλέξτε τώρα το ιδανικό κάλυμμα στρώματος για εσάς!
πηγή

  Categories: