Πώς να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα με χρήση μαλακτικού

Πώς να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα με χρήση μαλακτικού

Πώς να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα με χρήση μαλακτικού

Μία από τις πιο ωραίες αισθήσεις είναι το βράδυ όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας και τα σεντόνια μας μοσχοβολάνε μαλακτικό, είναι ένας τρόπος να χαλαρώσουμε αμέσως και να απολαύσουμε ένα ήρεμο ύπνο. Τα καθαρά, γεμάτα λάμψη και άρωμα ρούχα είναι απαραίτητα σε όλους, όμως κάποιες φορές μπορεί να βγάλετε τα ρούχα από το πλυντήριο και να μην έχουν αυτή την αφράτη και μυρωδάτη αίσθηση. Δείτε που οφείλετε αυτό έτσι ώστε να το αποφύγετε και τα ρούχα σας να είναι πάντα καθαρά και μυρωδάτα!

pos-na-mirizoun-omorfa-ta-rouxa-me-xrisi-malaktikou-1

Το πιο σημαντικό ρόλο παίζει το μαλακτικό. Εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο μαλακτικό για χρόνια τότε έχετε συνηθίσει πια την μυρωδιά του με αποτέλεσμα να μην σας ‘μυρίζει’ πια στα ρούχα. Όποτε καλό θα ήταν να αλλάξετε το μαλακτικό που χρησιμοποιείτε με ένα καινούργιο.

pos-na-mirizoun-omorfa-ta-rouxa-me-xrisi-malaktikou-4

Ένα άλλο λαθάκι που συμβαίνει συχνά είναι να στοιβάξετε πολλά ρούχα στο πλυντήριο με αποτέλεσμα να μην πλένονται σωστά και το μαλακτικό ρούχων να μην μυρίζεται παντού. Γι αυτό γεμίστε το πλυντήριο μέχρι το σημείο που το χέρι σας φτάνει το πίσω μέρος του κάδου.

pos-na-mirizoun-omorfa-ta-rouxa-me-xrisi-malaktikou-3

Όταν βάλετε πλυντήριο μην ξεχάσετε να απλώσετε τα ρούχα σας αμέσως. Αν ξεχαστείτε και τα αφήσετε ώρες μέσα στον κάδο τότε θα αναπτυχθούν βακτήρια λόγω της υγρασίας που υπάρχει στα ρούχα με αποτέλεσμα να χάσουν το ωραίο τους άρωμα και μυρίσουν δυσάρεστα!

pos-na-mirizoun-omorfa-ta-rouxa-me-xrisi-malaktikou-2

Επίσης μην πιστεύετε πως αν βάλετε μεγάλη δόση μαλακτικού τα ρούχα σας θα μυρίσουν πιο πολύ. Το άρωμα είναι το ίδιο και στην συνιστώμενη δόση που αναγράφεται επάνω στην συσκευασία!

  Categories: