Τips για πλύσιμο παπλώματος

Τips για πλύσιμο παπλώματος

Πλύσιμο παπλώματος

Ο χειμώνας τελείωσε και ήρθε η ώρα να μαζέψετε το πάπλωμά σας. Όμως πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί πως μπορείτε να πλύνετε το πάπλωμά σας χωρίς να το πάτε στο καθαριστήριο, αλλά χωρίς να το φθείρεται. Δεν θα σας κρύψουμε την αλήθεια και θα σας πούμε ότι το καλύτερο πλύσιμο παπλώματος γίνεται στο καθαριστήριο. Ο λόγος είναι ότι ειδικοί επαγγελματίες ασχολούνται με το πάπλωμα σας και το καθαρίζουν χωρίς αυτό να φθείρεται.

πως να πλύνετε το πάπλωμα σας

Όμως οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους . Πως μπορείτε να πλύνετε το πάπλωμα μόνοι σας ?

Το leyka-idi.gr έχει την λύση ! Σήμερα θα σας προτείνουμε πώς να πλύνετε το πάπλωμα σας στο σπίτι όσο το δυνατόν πιο σωστά.  Για αρχή καλό θα ήταν ώστε να αποφύγετε όλων των ειδών τις φθορές ,  πριν το βάλετε στο πλυντήριο να σιγουρευτείτε πως το πλυντήριο σας  έχει το κατάλληλο μέγεθος. Το κατάλληλο μέγεθος είναι να φτάνει το χέρι σας στο πίσω μέρος του κάδου μετά την τοποθέτηση του παπλώματος μες το πλύντηριο. Τα περισσότερα παπλώματα αναγράφουν στο ταμπελάκι τους , σε πόσους βαθμούς πρέπει να το πλύνετε. Ένα πολύ ωραίο κόλπο είναι μέσα στον κάδο μαζί με το πάπλωμα, να τοποθετήστε και 2 ή 3 μπαλάκια του τένις, για να παραμείνει το πάπλωμα σας αφράτο.

 

plysimo-paplomatos-1

Μετά το τέλος της πλύσης απλώστε το μέχρις ότου αυτό να στεγνώσει. Στην συνέχεια τοποθετήστε το σε χώρο που θα παραμείνει καθαρό μέχρι να το ξαναχρησιμοποιήσετε.

πηγή

  Categories: