Πως θα πλύνω τις πετσέτες μου;

Πως θα πλύνω τις πετσέτες μου;

Πως θα πλύνω τις πετσέτες μου;

Έχετε παρατηρήσει και εσείς πως μετά από πολλά πλυσίματα οι πετσέτες σας σκληραίνουν και χάνουν την μαλακιά τους υφή; Κάθε φορά που βγαίνετε από το μπάνιο θα θέλατε μια απαλή και απορροφητική πετσέτα; Σκέφτεστε να πετάξετε τις παλιές σας πετσέτες και να πάρετε καινούργιες; Και όμως θα βρήκαμε την λύση για να ξανακάνετε τις πετσέτες σας απαλές και μεταξένιες. Πως θα το κάνω όμως αυτό; Πως θα πλύνω τις πετσέτες μου;

pos-tha-plino-tis-petsetes-mou-3

Οι τρόποι για να μαλακώσετε τις πετσέτες σας είναι πολλοί. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε δυο που εμείς θεωρούμε από τους καλύτερους! Είναι δοκιμασμένοι και πιστέψτε μας θα σας καταπλήξουν!

pos-tha-plino-tis-petsetes-mou-2

Ο πρώτος τρόπος είναι το μαγικό ξίδι! Ναι ναι όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, κατά την πλύση βάλτε μαζί με το απορρυπαντικό σας ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι. Εάν το κάνετε μία με δύο φορές το μήνα θα δείτε μεγάλη διαφορά στις πετσέτες σας κάνοντας τες σαν καινούριες!

pos-tha-plino-tis-petsetes-mou-1

Ο δεύτερος τρόπος που σας λέγαμε είναι να βάλετε μαζί με το απορρυπαντικό σας μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα.  Και αυτός ο τρόπος θα σας ενθουσιάσει.

Κάτι άλλο που προτείνουμε είναι ο συνδυασμός και των δυο. Δηλαδή με το απορρυπαντικό σας βάλτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στο ξέβγαλμα προσθέστε ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι.  Αυτή η συμβουλή είναι ιδανική για τις πετσέτες παραλίας που με το αλάτι σκληραίνουν σε υπερβολικό βαθμό.

πηγή