Οικονομικά δώρα για μωρά

Οικονομικά δώρα για μωρά

Οικονομικά δώρα για μωρά

Το φιλικό ζευγάρι έφερε στο κόσμο το νέο του μέλος; Η αδερφή σας γέννησε; Θα γίνετε οι πνευματικοί του γονείς; Ξέρουμε ότι αυτή την ώρα τα συναισθήματα είναι έντονα. Ο ερχομός ενός μωρού είναι ότι πιο χαρούμενο και όμορφο μπορεί να συμβεί. Όμως είναι λογικό να σας πιάσει ένα άγχος για το δώρο του μωρού, και ξέρουμε πως έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές τι δώρο να πάρετε. Εμείς είμαστε εδώ, και επειδή ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι σας παρουσιάζουμε τα πιο χρήσιμα και, οικονομικά δώρα για μωρά.

oikonomika-dora-gia-mora-vrefika-rouxa

  • Βρεφικά Ρούχα

Το πιο κλασσικό αλλά και εξίσου χρήσιμο για δώρο είναι τα βρεφικά ρούχα. Για το νεογέννητο είναι απαραίτητα τα φορμάκια, όμως αν θέλετε μπορείτε να βρείτε πολύ μοντέρνα σετ για ένα χαριτωμένο μωρό!

oikonomika-dora-gia-mora-vrefikes-petsetes

  • Βρεφικές Πετσέτες

Υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα και σχέδια σε βρεφικές πετσέτες και μπορείτε να επιλέξετε όποια θέλετε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο και βολικό και κατατάσσεται στα οικονομικά δώρα για μωρά.

oikonomika-dora-gia-mora-vrefiki-kouverta

  • Βρεφική Κουβέρτα

Μία βρεφική κουβέρτα είναι απαραίτητη για ένα μωράκι, γιατί κρατάει το σώμα του ζεστό και πέρα από αυτό τα μωρά έχουν την τάση να παίζουν με την κουβερτούλα τους. Την δαγκώνουν την πιάνουν και γενικά όταν την έχουν νιώθουν μία ασφάλεια. Επιλέξτε την κουβέρτα που επιθυμείτε ανάλογα με την εποχή!

oikonomika-dora-gia-mora-saliares

  • Σαλιάρα

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η σαλιάρα είναι ένα πολύ έξυπνο και χρήσιμο δώρο. Κρατάει το μωράκι καθαρό και ξεκουράζει πολύ την μαμά αφού της περιορίζει τις δουλειές!

oikonomika-dora-gia-mora-neseser-morou

  • Νεσεσέρ Μωρού

Αυτό το δώρο θα βοηθήσει πολύ την μαμά να έχει όλα τα αντικείμενα του μωρού οργανωμένα και ταξινομημένα. Πιστέψτε μας με ο νεσεσέρ δεν θα επικρατεί ποτέ ακαταστασία στο δωμάτιο.

Αυτές είναι μερικές από τις ιδέες μας για δώρα που μπορείτε να κάνετε στο μωράκι εντυπωσιάζοντας τους γονείς και τους συγγενείς. Κάτι τελευταίο που θα σας προτείναμε είναι να κοιτάξετε και σε ηλεκτρονικά μαγαζιά γιατί εκτός από μοναδικές τιμές που μπορείτε να βρείτε, θα τα έχετε και στην πόρτα σας!

πηγή

  Categories: