Πως να βγάλετε λεκέ απο το χαλί

Πως να βγάλετε λεκέ απο το χαλί

Πως να βγάλετε λεκέ απο το χαλί

Ψάχνετε συμβουλές για το πως να βγάλετε λεκέ απο το χαλί ? Το χαλί είναι ένα αγαπημένο αλλά και πολύ χρήσιμο αντικείμενο που έχουμε μέσα στο σπίτι μας. Τις κρύες μέρες του χειμώνα μπορεί να μας ζεστάνει αλλά ταυτόχρονα να μας ομορφύνει  τον χώρο. Το χαλί επειδή συνήθως το έχουμε το χειμώνα μας ανανεώνει την διάθεση όπως ανανεώνει και τον χώρο μας. Δεν το χρησιμοποιούμε μονο για decor αλλά και για να κάτσουμε πάνω του, να παίξουμε καθώς και να συζητήσουμε. Τι κάνουμε όμως όταν το χαλί μας λερωθεί;

xali

Τι κάνουμε αν πέσει πάνω του κάποιο φαγητό κρασί ή καφές; Αν δημιουργηθεί ένας λεκές ο οποίος χαλάει την αισθητική του;

lekes-sto-xali

Σίγουρα δεν νευριάζουμε. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα στέλνοντας το για καθάρισμα. Και ο λόγος είναι ότι σας έχουμε μια έξυπνη και γρήγορη λύση η οποία μπορεί να σας εξαφανίσει το πρόβλημα του λεκέ. Ας δούμε λοιπόν πως να βγάλετε λεκέ απο το χαλί.

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλά για τις μαγικές ικανότητες που έχει η μαγειρική σόδα. Έτσι λοιπόν η λύση είναι απλή. Τοποθετούμε λίγη μαγειρική σόδα στο χαλί μας την αφήνουμε για μισή ώρα πάνω και τέλος σκουπίζουμε με την ηλεκτρική σκούπα. Και αυτό ήταν, ο λεκές εξαφανίστηκε αφήνοντας το χαλί μας καθαρό με μια αίσθηση φρεσκάδας.

mageiriki-soda-xali

Μετά από αυτό το μικρό μας tip  το χαλί σας είναι καθαρό ξανά χωρίς κόπο, χρόνο η χρήματα! Ελπίζουμε να βοηθήσαμε!

πηγή

  Categories: