Λεκές από μανό στον καναπέ

Λεκές από μανό στον καναπέ

Λεκές από μανό στον καναπέ

Αυτό το άρθρο θα το καταλάβουν μόνο οι γυναίκες! Σε όλες μας αρέσει η περιποίηση των άκρων μας και οι περισσότερες από εμάς δεν υπολογίζουμε ούτε το χρόνο που θα τα περιποιηθούμε, ούτε τον χώρο τον οποίο βρισκόμαστε! Όμως το μανό είναι άτιμο πράγμα, και μπορεί να γλιστρήσει και να δημιουργήσει λεκέ ανά πάσα στιγμή. Τι κάνουμε όταν δημιουργηθεί ένας λεκές από μανό στον καναπέ μας;

lekes-mano-kanape
Οι πιο πολλές από εμάς θα απελπιστούν, γιατί μόλις χάλασαν τον καναπέ ή το ριχτάρι τους. Όχι κορίτσια, μην στεναχωριέστε, λύση υπάρχει. Είναι εύκολη, γρήγορη και καθαρίζει το μανό με μία κίνηση. Το μαγικό ασετόν μπορεί να σώσει το ριχτάρι ή τον καναπέ σας. Πριν όμως το χρησιμοποιήσετε ελέγξτε αν το ύφασμα του καναπέ σας ξεβάφει. Δοκιμάστε το ασετόν σε μία μικρή γωνία του υφάσματος και αν δείτε πως ξεβάφει τότε μην το χρησιμοποιήσετε. Αν πάλι το ύφασμα είναι μάλλινο ή μεταξωτό τότε το ασετόν δεν θα βοηθήσει.

lekes-mano-kanape-1
Ας προχωρήσουμε στην λύση, βουτήξτε ένα λευκό πανί μέσα σε ασετόν, και τρίψτε το με ελαφριές, ταμποναριστές κινήσεις το ύφασμα σας. Αφαιρέστε όση περισσότερη ποσότητα μανό μπορείτε και στην συνέχεια τοποθετήστε το ύφασμα στο πλυντήριο. Αν πάλι δείτε πως με το ασετόν δεν υποχωρεί καθόλου ο λεκές τότε, πριν στεγνώσει πηγαίντε το ύφασμα σας σε κάποιο καθαριστήριο.
πηγή

  Categories: