Καθαρές και μυρωδάτες κουρτίνες!

Καθαρές και μυρωδάτες κουρτίνες!

Καθαρές και μυρωδάτες κουρτίνες!

Ξέρουμε πως αυτή την εποχή οι περισσότερες από εσάς κάνετε τις γενικές σας, και μαζεύετε το σπίτι μιας και το καλοκαίρι έρχεται. Οι κουρτίνες μπορεί να φαίνονται καθαρές, όμως μπορεί και να μην είναι. Έτσι λοιπόν και εμείς με την σειρά μας θα σας δείξουμε μικρές συμβουλές για να έχετε πάντα καθαρές κουρτίνες!kathares-kourtines

  • Το χειμώνα η πιο κλασσική γυναικεία δουλειά σπιτιού, είναι το καθάρισμα του χαλιού με την ηλεκτρική σκούπα. Εκτός από το χαλί σας καθαρίστε και τις κουρτινες σας με την ηλεκτρική σκούπα. Η ηλεκτρική σκούπα θα μαζέψει την σκόνη που μπορεί να έχουν οι κουρτινες σας.
  • Εκτός από την ηλεκτρική σκούπα, το ξεσκόνισμα είναι μια άλλη κλασσική δουλεία. Μαζί με τα έπιπλα σας μπορείτε να ξεσκονίσετε και τις κουρτίνες σας. Έτσι θα διώξετε την σκόνη και θα παραμείνουν για μεγαλύτερα χρονικό διάστημα καθαρές!
  • Τις κουρτινες πρέπει να τις πλένουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να παραμένουν καθαρές. Κάθε 3-4 μήνες είναι απαραίτητο το πλύσιμο, ειδικά για σπίτια καπνιστών, όπου οι κουρτινες μπορεί να κιτρινίσουν! Ιδιαίτερη προσοχή στο πλύσιμο και την θερμοκρασία, συστήνεται χαμηλή θερμοκρασία.

πηγή

  Categories: