Καλοκαιρινός αέρας στο… κρεβάτι σας!

Καλοκαιρινός αέρας στο… κρεβάτι σας!

Καλοκαιρινός αέρας στο… κρεβάτι σας!

Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, κάποιες φορές δεν μας αφήνει να το απολαύσουμε τόσο όσο θα θέλαμε. Και όλο αυτό συμβαίνει λόγω της υπερβολικής ζέστης. Ο καύσωνας που κυριαρχεί τους καλοκαιρινούς μήνες δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε, κάνοντας τις μέρες και τις νύχτες μας, μαρτυρικές! Ακολουθείστε τις παρακάτω μικρές συμβουλές και μετατρέψτε το κρεβάτι σας σε μία πηγή δροσιάς, χαλάρωσης και ξεκούρασης.

kalokairinos-aeras-krevati-1

 

Τα παπλώματα και τα φανελένια σεντόνια ανήκουν στο βαρύ χειμωνιάτικο κλίμα και όχι σε μια καλοκαιρινή νύχτα. Αντικαταστήστε τα λοιπόν με πιο ελαφριά υφάσματα όπως είναι το λινό ή το βαμβάκι και βαμβακοσατέν, για να έχετε μια ήσυχη και δροσερή νύχτα.

kalokairinos-aeras-krevati-2

Βάλτε φως στην κρεβατοκάμαρα σας, αλλάζοντας τα σκεπάσματα σας. Τα σκούρα βαριά παπλώματα ανήκουν στον χειμώνα. Το καλοκαίρι θέλει δροσερά και ανοιχτόχρωμα σεντόνια και σκεπάσματα!

kalokairinos-aeras-krevati-3

Πολλοί από εμάς αγαπάμε τα πολλά μαξιλάρια γιατί μας χαρίζουν έναν άνετο ύπνο καθώς μας διακοσμούν το κρεβάτι. Όμως το καλοκαίρι όσο περίεργο και μας φαίνεται τα πολλά μαξιλάρια μας ζεσταίνουν, δημιουργώντας ένα ασφυκτικό περιβάλλον! Η λύση είναι να καταργήσετε τα μάλλινα μαξιλάρια, μειώνοντας των αριθμό τους.

kalokairinos-aeras-krevati-4

Για να ολοκληρώσετε αυτή την ανανέωση, αλλάξτε τις κουρτίνες σας σε ανοιχτόχρωμες, αλλάξτε τα σκούρα χρώματα και κάποια βαριά αξεσουάρ.  Γενικά  δώστε μία ανάσα καλοκαιριού στο υπνοδωμάτιο σας!
πηγή