Καλοκαιρινή διακόσμηση στο σαλόνι σας

Καλοκαιρινή διακόσμηση στο σαλόνι σας

Καλοκαιρινή διακόσμηση στο σαλόνι σας

Η ζέστη, ο ήλιος, η θάλασσα είναι σημάδια του καλοκαιριού, και καλοκαίρι σημαίνει ανανέωση. Όλοι περιμένουμε τις μέρες του καλοκαιριού γιατί μαζί του έρχονται και πολλές στιγμές χαλάρωσης. Άλλοι περνούν τις στιγμές αυτές σε κάποια παραλία, άλλοι σε κάποιο νησί, άλλοι σε κάποιο εξοχικό και κάποιοι άλλοι στο σπίτι τους! Μεταμορφώστε το σπίτι σας σε μία καλοκαιρινή όαση και απολαύστε όμορφες στιγμές ξεκούρασης. Το περισσότερο χρόνο της ημέρας οι περισσότεροι τον περνάμε στο σαλόνι. Επομένως ξεκινήστε τις αλλαγές σε αυτό, και κάντε το ‘καλοκαιρινό’!!!!!!!
Χρώμα

kalokairini-diakosmisi-sto-saloni-1
Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται. Επιλέξτε μια έντονη χρωματικά λεπτομέρεια, όπως πχ, ένα λουλούδι ή ένα πίνακα, που θα ζωντανέψει το σαλόνι σας και θα σας δώσει ένα πιο καλοκαιρινό τόνο. Αν το βάλετε σε κάποιο κεντρικό σημείο του σαλονιού θα κλέψει εντυπώσεις και θα σας ανανεώσει πολύ γρήγορα.

Ριχτάρια

kalokairini-diakosmisi-sto-saloni-2

Το κυριότερο στοιχείο του σαλονιού, είναι ο καναπές. Και για να μην αλλάξετε καναπέ, τοποθετήστε πάνω του ένα ριχτάρι!!! Τα ριχτάρια είναι μία εύκολη και οικονομική λύση για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Επιλέξτε ριχτάρια με έντονο χρώμα ή ακόμα και έντονο σχέδιο και δώστε άλλο ύφος στο σαλόνι σας. Ίσως το μπλε να είναι αυτό που λείπει από το σαλόνι σας. Οι μπλε χρωματισμοί στο σαλόνι είναι αυτοί, που χαρακτηρίζουν κάθε ελληνικό σπίτι εν’ όψη καλοκαιριού.

Μαξιλάρια

kalokairini-diakosmisi-sto-saloni-3

Συνδυάστε δύο έντονα χρώματα. Αν έχετε ένα κλασσικό σαλόνι και θέλετε να του δώσετε μια ανάσα καλοκαιριού, τότε επιλέγοντας έντονα χρώματα θα τραβήξετε τα βλέμματα. Αν έχετε επιλέξει ένα μπλε ριχτάρι για τον καναπέ σας τότε συνδυάστε το με έντονα μαξιλάρια. Και γιατί όχι;! ΚΙΤΡΙΝΑ!! Ναι ναι κίτρινα! Με την σωστή ισορροπία θα έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Φυτά

kalokairini-diakosmisi-sto-saloni-5
Έχετε καταλάβει πως και εμείς έχουμε τις αδυναμίες μας. Ε! λοιπόν δεν θα μπορούσε αυτή η αδυναμία να λείπει από το σαλόνι σας!!! Με τα φυτά θα δώσετε μια νότα φρεσκάδας και θα χαρίσετε στο σαλόνι σας ήρεμες στιγμές χαλάρωσης.

 

Καλοκαιρινή διακόσμηση στο σαλόνι σας

  Categories: