Φωτεινό σπίτι

Φωτεινό σπίτι

Φωτεινό σπίτι

Σε όλους μας αρέσει ένα μεγάλο σπίτι, φωτεινό με θέα θάλασσα! Μπορεί λόγω καταστάσεων, η θέα θάλασσα να μην είναι εφικτή όμως όλα τα υπόλοιπα είναι! Εμείς λοιπόν θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα φωτεινό σπίτι!

fwteino-spiti

  • Φως. Δώστε φως στο σπίτι σας. Αφήστε όλα τα παράθυρα ανοιχτά, κάνοντας τις κουρτίνες στο πλάι. Το φυσικό φως που θα μπει στον χώρο σας θα τον μεγαλώσει κατευθείαν.

fwteino-spiti-1

  • Χρώμα. Το χρώμα στους τοίχους μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας. Ένα ανοιχτό, απαλό χρώμα κοντά στο λευκό μπορεί, να φωτίσει και να μεγαλώσει τον χώρο σας, πολύ καλύτερα από ένα σκούρο.

fwteino-spiti-2

  • Καθρέφτης. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς τον φοβάστε, όμως πιστέψτε μας, ο καθρέφτης θα δώσει άλλη νότα στον χώρο σας. Επειδή αντανακλάτε το φως πάνω του, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα φωτεινό και μεγάλο χώρο. Χαρίστε στον χώρο σας μια λεπτή και κομψή νότα!

fwteino-spiti-3

  • Λουλούδια. Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται τα λουλούδια θα χαρίσουν μία λεπτομέρεια αναζωογόνησης. Θα μεγαλώσουν, και θα φωτίσουν τον χώρο σας αφού ταυτόχρονα θα δώσουν και μια ανάσα φρεσκάδας.
  • Τέλος αυτό που θέλουμε να σας επισημάνουμε είναι πως για αναδειχτούν όλες αυτές οι συμβουλές που σας δώσαμε, πρέπει ο χώρος σας να είναι πάντα τακτοποιημένος και μαζεμένος.

Αυτές είναι οι σημερινές συμβουλές μας για ένα φωτεινό σπίτι. Ελπίζουμε να σας φάνηκαν χρήσιμες και να τις εφαρμόσετε σύντομα.
πηγή