Φυσικοί τρόποι για να κοιμηθείτε δροσερά

Φυσικοί τρόποι για να κοιμηθείτε δροσερά

Φυσικοί τρόποι για να κοιμηθείτε δροσερά

Μετακομίσατε πρόσφατα και δεν έχετε προλάβει να αγοράσετε κάποιον ανεμιστήρα ή κάποιο κλιματιστικό; Φοβάστε ότι δεν θα κοιμηθείτε το βράδυ λόγω της έντονης ζέστης; Μην ανησυχείτε σας έχουμε εύκολους, γρήγορους, φυσικούς τρόπους για να κοιμηθείτε δροσερά τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια!

 

  •  Βραδινό μπάνιο

fisikoi-tropoi-gia-na-koimithite-drosera-6

Μπορεί το πρωί η ζεστή να ήταν ανυπόφορη όμως το βράδυ πέφτει η θερμοκρασία. Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να ρίξετε και εσείς την θερμοκρασία του σώματος σας κάνοντας ένα βραδινό κρύο ντουζάκι. Το κρύο νερό θα σας δροσίσει και θα σας χαλαρώσει.

 

  • Ελαφρύ βραδινό

fisikoi-tropoi-gia-na-koimithite-drosera-1

Με ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα πετυχαίνετε λιγότερες καύσεις με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται ο οργανισμός να μεταβολίσει μεγάλες ποσότητες φαγητού. Όσο μεγαλύτερο είναι το γεύμα τόση παραπάνω ενέργεια- θερμοκρασία θα χρειαστεί.

 

  • Απομακρύνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές

 

fisikoi-tropoi-gia-na-koimithite-drosera-3

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές εκλύουν θερμότητα με αποτέλεσμα να θερμαίνουν τον χώρο μας. Ακόμα και το κινητό μας βγάζει θερμότητα, επομένως αν απομακρύνετε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και σβήσετε και τα φώτα από τον χώρο που θα κοιμηθείτε τότε η θερμοκρασία θα πέσει!

 

  • Ψεκαζόμαστε με νερό

fisikoi-tropoi-gia-na-koimithite-drosera-5

Γεμίστε ένα άδειο μπουκαλάκι αρώματος με παγωμένο νερό και ψεκάστε το σώμα σας αλλά και τα σεντόνια σας κάθε φορά που ζεσταίνεστε. Τα νωπά σεντόνια σας θα κρατήσουν δροσερούς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

  • Επιλέξτε δροσερά σεντόνια

fisikoi-tropoi-gia-na-koimithite-drosera-4

Πως; Το βαμβάκι είναι ένα από τα πιο δροσερά υλικά. Επιλέγοντας βαμβακερές πιτζάμες και βαμβακερά σεντόνια αφήνετε το σώμα σας να αναπνεύσει. Απορροφά την υγρασία και τον ιδρώτα και μας χαρίζει έναν άνετο ύπνο!

  Categories: