Εξαφανίστε την μυρωδιά μούχλας από την πετσέτα σας

Εξαφανίστε την μυρωδιά μούχλας από την πετσέτα σας

Εξαφανίστε την μυρωδιά μούχλας από την πετσέτα σας

Μια αφράτη και μυρωδάτη πετσέτα Μέτα από το καθημερινό μας μπανάκι, είναι η απόλυτη χαλάρωση. Όμως πολλές φορές τυχαίνει να βάλουμε τις πετσέτες μας, μέσα σε ένα ντουλάπι το οποίο να είναι αρκετό καιρό κλειστό. Μπορεί όμως να τις πλύνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία και να μην στεγνώσουμε σωστά με αποτέλεσμα να μυρίζουν μούχλα. Σίγουρα η μυρωδιά κλεισούρας ή μούχλας δεν είναι και ότι καλύτερο για την πετσέτα σας. Διαβάζοντας παρακάτω θα βρείτε τρόπους για να εξαφανίστε την μυρωδιά μούχλας από την πετσέτα σας.

exafaniste-myrodia-mouxlas-petseta
Για άλλη μια φορά η λύση θα είναι πολύ απλή, που θα μας την δώσει το γνωστό μας, ξύδι.
Τι κάνουμε;
Σε μία λεκάνη βάζουμε τις πετσέτες μας μαζί με ζεστό νερό και 1-2 φλιτζάνι ξύδι. Αφήστε τις πετσέτες σας να μουλιάσουν για αρκετή ώρα, και στην συνέχεια βάλτε τις πετσέτες σας για πλύσιμο στο πλυντήριο. Αυτή την φορά πλύντε τις πετσέτες σας κανονικά με απορρυπαντικό και μαλακτικό αν χρησιμοποιείτε. Απλώστε τις πετσέτες άμεσα και αφήστε τες να στεγνώσουν καλά, έτσι ώστε να μην δεσμεύσουν υγρασία.

exafaniste-myrodia-mouxlas-petseta-1

Με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίσετε μια και καλή την άσχημη μυρωδιά μούχλα, και έχετε μυρωδάτες και αφράτες πετσέτες. Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας βοήθησαν!
πηγή