Δώστε χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας!

Δώστε χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας!

Δώστε χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας!

Σκέφτεστε πως να δώσετε χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας ? Πριν αποφασίσετε τι χρώμα σεντόνια θα πάρετε για την κρεβατοκάμαρα σας , θα πρέπει να αποφασίσετε τι ύφος προτιμάτε. Άμα ξεκινήσετε να αγοράζετε σεντόνια απλά με γνώμονα το χρώμα στο τέλος θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να μην ταιριάζει τελικά στο ύφος της κρεβατοκάμαρας που τελικά θέλατε. Αν ψάξετε λίγο μπορείτε να βρείτε σετ σεντονιών σε πολλά χρώματα σχέδια και μεγέθη. Όμως πολλά είδη σεντονιών είναι μονόχρωμα, όμως με μικρό αντικείμενα (μαξιλάρια, κουβερλί) που μπορούμε να προσθέσουμε, δίνουμε το ύφος που θέλουμε.  Τι εννοούμε όμως όταν λέμε να αποφασίσουμε τι ύφος θα δώσουμε? Θα πρέπει να αποφασίσουμε σε με τι χρώματα θέλουμε να ντύσουμε το κρεβάτι μας και αν ταιριάζουν στο σύνολο του δωματίου.

klassikh-krevatokamara

monterna-krevatokamara

Αν έχετε αποφασίσει το ύφος που θέλετε να δώσετε η επιλογή των χρωμάτων θα είναι πολύ πιο εύκολη . υπάρχουν πολλές σελίδες που ασχολούνται με την διακόσμηση και συγκεκριμένα με την κρεβατοκάμαρα μας αφού είναι ο χώρος που περνάμε συνήθως το 1/3 του 24ορου

.ethnik-krevatokamara

Μόλις επιλέξετε το ύφος  και τα χρώματα θα έχετε μια καθαρή εικόνα από αυτό που έχετε σκοπό να δημιουργήσετε. Άρα το μόνο που μένει είναι μια καλή ερευνά να για βρείτε αυτά που θέλετε. πλέον υπάρχουν μεγάλα eshop στον χώρο του σεντονιού όπου θα βρείτε ότι ακριβώς έχετε φανταστεί,  σε πολύ καλές τιμές και το καλύτερο είναι ότι σας τα φέρνουν και στο σπίτι με αντικαταβολή. Καιρός λοιπόν να δώσετε χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας .

πηγή άρθρου