Ένα country υπνοδωμάτιο!

Ένα country υπνοδωμάτιο!

Ένα country υπνοδωμάτιο!

Η country διακόσμηση βασίζεται στην παραδοσιακή διακόσμηση παλιών εποχών. Την συναντάμε πιο πολύ σε χωριά της Αμερικής και επαρχιακές πόλεις της Ευρώπης. Η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι δημοφιλής, για την λειτουργικότητα της και μετά για την αισθητική της. Η country διακόσμηση χαρακτηρίζεται κυρίως από παστέλ αποχρώσεις με καρώ υφάσματα. Ας δούμε όμως αναλυτικά πως μπορείτε να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιο σας, σε country υπνοδωμάτιο!

country-ypnodomatio-1
Στην country εκδοχή κυριαρχεί το ξύλο που συνήθως συνδυάζεται με λευκές ή παστέλ αποχρώσεις. Ξύλινη τοίχοι ή ταβάνια, καθώς και ο συνδυασμός τους με λευκό ή γιήνες αποχρώσεις, χαρακτηρίζουν αυτό το είδος διακόσμησης.

country-ypnodomatio-2
Βασικό χαρακτηριστικό της είναι το ξύλο, τα κλασσικά, παλιά, σκαλιστά κρεβάτια είναι απαραίτητα. Σε αυτά τα κρεβάτια μπορείτε να βάλετε ανοιχτόχρωμα, γήινα σεντόνια, για να δώσετε ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.

country-ypnodomatio-3

Στα μαξιλάρια, και στα κουβερλί κυριαρχεί το καρώ, ειδικά το κόκκινο καρώ! Το καρώ δίνει ακριβώς το ύφος της country διακόσμησης που θέλετε να πετύχετε.

country-ypnodomatio-4
Με τις κουρτίνες μπορείτε να παίξετε! Είτε φλοράλ είτε πουά, ριγέ ή τελείως μονόχρωμες θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Προσέξτε, η επιλόγη να γίνει ανάλογα με το ύφος του δωματίου σας.

IF

Στα χαλιά θα σας προτείναμε να επιλέξετε κάτι πολύ οικονομικό και διαχρονικό. Οι κουρελούδες είναι χαλί που πρέπει να υπάρχει σε κάθε country υπνοδωμάτιο.
πηγή

 

  Categories: