Ανανεώστε οικονομικά την αυλή σας No1

Ανανεώστε οικονομικά την αυλή σας No1

Ανανεώστε οικονομικά την αυλή σας No1

Μιας και καλοκαίριασε όλοι θέλουμε μία ανάσα δροσιάς στο σπίτι μας. Αν λοιπόν είστε από τους τυχερούς που έχετε αυλή, μην χάνετε χρόνο και εκμεταλλευτείτε την! Αλλάζοντας λοιπόν κάποια πράγματα στην αυλή σας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επίγειο παράδεισο, που θα σας χαρίσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης!

  • Προσθέστε φυτά

 

Backyard Landscaping Pictures Gallery Landscaping Network American Backyards - Nyack Library

Αυλή χωρίς φυτά δεν είναι αυλή!!!! Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό όμως το πράσινο των φυτών θα δώσει αμέσως την ανάσα ανανέωσης που χρειάζεστε. Τα φυτά και τα χρώματα τους  θα μεταμορφώσουν κατευθείαν την μουντή αυλή σας σε μια όαση δροσιάς και θα της δώσουν προσωπικότητα και χαρακτήρα!

  • Βάλτε πλακάκια

diakosmisi-avlis-2

Αν θέλετε να ζεστάνετε τον χώρο της αυλής τότε μην επιλέξετε τα κλασσικά κεραμικά πλακάκια, αλλά κάτι πιο δημιουργικό με μια πιο μοντέρνα νότα! Αν πάλι έχετε είδη τσιμέντο στην αυλή σας και δεν θέλετε να χαλάσετε πολλά χρήματα τότε πάρτε στένσιλ, βάλτε φαντασία και βάφτε την αυλή σας!  Ακόμα μία οικονομική λύση για να διαμορφώσετε το τσιμέντο της αυλής είναι να εφαρμόσετε κάποια τεχνοτροπία, μια πατητή τσιμεντοκονία, ή ένα βιομηχανικό πάτωμα.

  Categories: