Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα το σαλόνι σας!

Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα το σαλόνι σας!

Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα το σαλόνι σας!

Σήμερα έχουμε όρεξη να μιλήσουμε για διακόσμηση. Αν θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε, από το να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι εμείς θα σας προτείνουμε, να βάλετε χρώμα στο σαλόνι σας.

ananeoste-eukola-grigora-saloni
Τοίχοι. Αν έχει έρθει η περίοδος που θέλετε να φρεσκάρετε το χρώμα στους τοίχους σας, τότε μην περιμένετε άλλο. Δώστε ένα έντονο χρώμα στον έναν τοίχο του σαλονιού σας και το υπόλοιπο κάντε το ένα πιο απαλό- γήινο χρώμα.

ananeoste-eukola-grigora-saloni-1
Ταπετσαρία. Εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιούμε έντονα τις ταπετσαρίες, για να δώσουμε λίγο χρώμα στον τοίχο μας. Εμείς σήμερα θα σας προτείνουμε, να βάλετε σε όλο τον χώρο του τοίχου σας ένα κομμάτι από ταπετσαρία.

ananeoste-eukola-grigora-saloni-2
Ριχτάρια. Δεν θα σας προτείνουμε να αλλάξετε τον καναπέ σας με έναν χρωματιστό, γιατί είναι αρκετά επίφοβο. Αυτό όμως που θα σας προτείνουμε σίγουρα είναι να κρατήσετε τον καναπέ σας και να τον καλύψετε με ένα όμορφο χρωματιστό ριχτάρι, καθώς και με όμορφα μαξιλάρια.

ananeoste-eukola-grigora-saloni-3
Χαλί. Πολλοί από εμάς δεν αποχωρίζονται καμία εποχή του χρόνου την μοκέτα τους. Για αυτό και εμείς θα σας προτείνουμε να βάλετε μία έντονη μονόχρωμη ή χρωματιστή μοκέτα.

ananeoste-eukola-grigora-saloni-4
Τέλος για να δώσετε χρώμα στο σαλόνι σας, προτιμείστε μία χρωματιστή πολυθρόνα ή βάψτε με έντονο χρώμα κάποιο έπιπλο, πχ μια κόκκινη βιβλιοθήκη είναι πολύ εντυπωσιακή και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη!
πηγή

  Categories: