Ανανέωση τραπεζαρίας.

Ανανέωση τραπεζαρίας.

Ανανέωση τραπεζαρίας.

Η τραπεζαρία για πολλούς από εμάς η τραπεζαρία είναι ένα περιττό αντικείμενο, το οποίο το χρησιμοποιούμε μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Όμως μπορείτε να την διακοσμήσετε με ένα μοναδικό τρόπο, όπου και αυτή με την σειρά της να δίνει άποψη στο σαλόνι σας! Εμείς με την σειρά μας, θα σας προτείνουμε κάποιους τρόπους για την ανανέωση τραπεζαρίας σας.

ananeosi-trapezarias-3

Ένας τρόπος για να την κάνετε να ξεχωρίζει είναι να βάψετε τον τοίχο πίσω της, με ένα έντονο χρώμα. Με αυτό τον τρόπο θα πέφτει το μάτι πολύ πιο εύκολα πάνω στην τραπεζαρία σας. Άρα η τραπεζαρίας σας δεν είναι πια, τόσο αδιάφορη!

ananeosi-trapezarias-2

Δώστε χαρακτήρα στην τραπεζαρία σας, τοποθετώντας διακοσμητικά. Ένα κηροπήγιο, μια μεγάλη πιατέλα, ή μια μεγάλη διακοσμητική γυάλα, θα δώσουν άλλο αέρα στην τραπεζαρία σας. Είναι ωραίο να τρώτε υπό το φως των κεριών!

ananeosi-trapezarias-4

Άμα θέλετε να της χαρίσετε λίγη κομψότητα τότε η ιδανική λύση για εσάς, είναι να στολίσετε την τραπεζαρία σας με ένα όμορφο τραπεζομάντηλο. Εάν όμως θέλετε να το κάνετε λίγο πιο μοντέρνο, τότε ιδανική για εσάς είναι μια τραβέρσα.

ananeosi-trapezarias

Εμάς μας αρέσουν πολύ τα λουλούδια. Πηγαίνουν σε όλους τους τύπους σπιτιών και χαρίζουν ζωή. Βάλτε τα σε ένα βάζο πάνω στην τραπεζαρία σας και ο χώρος θα γεννηθεί ξανά!
πηγή

  Categories: