8 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας

8 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας

8 μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας

Φλογερό κόκκινο

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-1

Σε όλους αρέσει το κόκκινο σαν χρώμα, είναι το χρώμα του πάθους ενώ κρύβει δυναμισμό και μαχητικότητα. Όμως επειδή είναι ένα έντονο χρώμα, μπορεί να γίνει αποπνικτικό. Για το λόγο αυτό, κάντε την διαφορά με κάποιες λευκές πινελιές ή κάποια λευκά αξεσουάρ.

Λευκό στο λευκό

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-2

Σε ένα λευκό σαλόνι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όσο αφορά τους συνδυασμούς χρωμάτων. Το λευκό σαλόνι δίνει ένα κύρος στο σπίτι σας και μια κομψότητα όμως είναι λίγο παρακινδυνευμένο, μπορεί να σας θυμίζει νοσοκομείο. Για να το αποφύγετε αυτό μπορείτε να παίξετε με τις υφές, πχ ένα πλεχτό ριχτάρι, ένα χαλί με έντονους κόμπους μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Μοντέρνο ασημί

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-3

Οι μεταλλικές πινελιές θα δροσίσουν τον χώρο σας και θα του δώσουν μία ανάσα εξέλιξης. Ο καθρέφτης, τα μεταλλικά βάζα, τα ποδαράκια των επίπλων σας είναι οι πινελιές που θα αλλάξουν το σαλόνι σας!

Η δύναμη του φλοράλ

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-4

Το φλοράλ το λατρεύουν όλες οι γυναίκες γιατί είναι παιχνιδιάρικο ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα! Δεν χρειάζεται να κάνετε όλο τον χώρο φλοράλ, ένας τοίχος, μια πολυθρόνα, ακόμα και ένα ριχτάρι είναι υπεραρκετά για να το αναδείξετε.

Το φυσικό στοιχείο

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-5

Το ξύλο όπως και η πέτρα είναι δύο στοιχεία της φύσης. Όταν αυτά υπάρχουν στο σπίτι σας τότε ο χώρος φαίνεται πιο κομψός αλλά και πολύ πιο ζεστός! Ακόμα και με κάποιο αξεσουάρ, ο χώρος σας μπορεί να αλλάξει εντελώς.

Νιώστε το μπλε

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-6

Ποιος σας έχει πει ότι το μπλε είναι αντρικό χρώμα;! Εμείς σας προτείνουμε να βάλετε το μπλε στο σαλόνι σας. Θα σας δώσει μία άλλη αίσθηση, νιώθοντας την θάλασσα πιο κοντά σας!

Ευγενική πλευρά

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-7

Μαλακά, απαλά χρώματα και μεγάλες ανοιχτόχρωμες κουρτίνες δείχνουν ένα σαλόνι με μια μικρή θηλυκή χάρη και έναν ευγενικό χαρακτήρα!

Συνδυασμός μοτίβων

8-monternes-idees-diakosmisis-saloni-8

Συνδυάστε πολλά μοτίβα μαζί για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

  Categories: