5 πράγματα που πρέπει να έχει η κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού

5 πράγματα που πρέπει να έχει η κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού

5 πράγματα που πρέπει να έχει η κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού

Η απόφαση πάρθηκε. Και αφού λοιπόν μετά από τόσο καιρό αποφασίστε να μείνετε μαζί  θα αναρωτιέστε σίγουρα πως θα διακοσμήσουμε το καινούργιο μας σπίτι και πόσο μάλλον την νέα μας κρεβατοκάμαρα. Κατά την γνώμη μας η κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού πρέπει να είναι ένας ζεστός χώρος αφού θα μοιράζεται.

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα βασικότερα δωμάτια μέσα στο σπίτι γιατί περνάμε αρκετό χρόνο σ αυτό. Γι αυτό το λόγο πρέπει να είναι ένας χώρος όπου μας γαληνεύει και μας ηρεμεί.

5-vasika-pragmata-pou-prepei-na-exei-i-krevatokamara-enos-zeygariou-1

  • Η επιλογή χρώματος είναι πολύ βασική και πρέπει να γίνει με προσοχή αποφασίζοντας και οι δύο ένα χρώμα της αρεσκείας τους.

5-vasika-pragmata-pou-prepei-na-exei-i-krevatokamara-enos-zeygariou-2

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται τα σεντόνια είναι αυτά που θα μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά το υπνοδωμάτιο σας και θα του δώσουν χαρακτήρα. Δώστε έμφαση στα σεντόνια και αγοράστε καλής ποιότητας σεντόνια γιατί είναι ένα αντικείμενο που μορεί να μείνει για μια ζωή.

5-vasika-pragmata-pou-prepei-na-exei-i-krevatokamara-enos-zeygariou-4

  • Τα πιο όμορφα και ακριβά σεντόνια να πάρετε αν το δωμάτιο σας δεν είναι συμμαζεμένο τότε πάνε χαμένες όλες οι προσπάθειες σας καθώς και τα χρήματα σας. Σε ένα ακατάστατο δωμάτιο δεν μπορείς να χαλαρώσεις ιδιαίτερα.
  • Αποφύγετε τον έντονο θόρυβο στο δωμάτιο σας. Εμείς θα σας προτείναμε να αποφύγετε την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Μπορεί να σας νανουρίζει το βράδυ όμως  το δωμάτιο σας είναι η πηγή της ξεκούρασης σας. Μην γεμίζετε το μυαλό σας  λίγο πριν κοιμηθείτε!

5-vasika-pragmata-pou-prepei-na-exei-i-krevatokamara-enos-zeygariou-3

  • Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο πολύ μόδα και εμείς τον συνιστούμε και στο υπνοδωμάτιο. Ο κρυφός φωτισμός μπορεί να μας απαλλάξει από το έντονο φως αλλά και να μας ηρεμίσει!

Πηγή άρθρου